SJO t’Hogeland

Vanaf het seizoen 2017-2018 worden de jeugdspelers van Rood Zwart Baflo en v.v. Warffum ondergebracht in SJO ’T Hogeland. Door het oprichten van een SJO willen beide moederverenigingen hun jeugdleden een opleiding aanbieden van de JO8 tot en met de JO19 en elk jeugdlid zoveel mogelijk op zijn of haar eigen niveau laten voetballen.

Deze samenwerking willen wij graag ondersteunen met een beleidsplan welke wordt bewaakt door het SJO bestuur en de Technische commissie. De positie van het jeugdbestuur, technische commissie, trainers en leiders en hun taken in de organisatie zijn hierin aangegeven. Tevens is er een gedeelte over de opleidings- en coachings doelstellingen voor iedere leeftijdscategorie bij gevoegd. Met andere woorden, het beleidsplan vormt de rode draad voor SJO ‘T Hogeland.

Samen met ouders, trainers, leiders en bestuursleden willen we zorgen voor spelplezier bij de jeugd van SJO ‘T Hogeland. Het behouden van de jeugd van beide moederverenigingen willen we eenduidig en gestructureerd laten verlopen en faciliteren. Samen met alle leden van Rood Zwart Baflo en V.V. Warffum kunnen we dit realiseren.

Tenslotte wil ik een woord van dank uitspreken aan Jan Bolt, Jan Stavenga, Cor Schierbeek, Wobbe Zwart, Joris Bos, Joey Peerbolte en Arne Rijzebol voor hun inzet om tot dit beleidsplan te komen. Zonder hun inzet hadden we dit plan niet kunnen opstellen en realiseren. Rest ons nog om een ieder op te roepen om samen de jeugd een mooie en sportieve toekomst te geven bij SJO ‘T Hogeland.

Nieuws

WELKE TEAMS GAAN DOOR IN DE BEKER
20 september 2018

De onderstaande teams gaan door in de knock-out fase in de beker.

Lees meer
JO17 WINT DOOR INZET MET 6 – 2
19 september 2018

Vanavond stond de bekerwedstrijd uit tegen Corenos op het programma, maar omdat er nog steeds niet in de Gemeente Eemsmond gevoetbald mag worden werd de wedstrijd in Baflo gespeeld. Onder leiding van de goed fluitende Jesper Weening werd er om 18.30 u. afgetrapt. Corenos had de wind in de rug en dat resulteerde al snel […]

Lees meer
SPORTVELD WARFFUM AL AARDIG GROEN
18 september 2018

Met een vertraging van enkele weken zien we nu een groen veld op het sportpark Westervalge.

Lees meer