SJO t’Hogeland

Vanaf het seizoen 2017-2018 worden de jeugdspelers van Rood Zwart Baflo en v.v. Warffum ondergebracht in SJO ’T Hogeland. Door het oprichten van een SJO willen beide moederverenigingen hun jeugdleden een opleiding aanbieden van de JO8 tot en met de JO19 en elk jeugdlid zoveel mogelijk op zijn of haar eigen niveau laten voetballen.

Deze samenwerking willen wij graag ondersteunen met een beleidsplan welke wordt bewaakt door het SJO bestuur en de Technische commissie. De positie van het jeugdbestuur, technische commissie, trainers en leiders en hun taken in de organisatie zijn hierin aangegeven. Tevens is er een gedeelte over de opleidings- en coachings doelstellingen voor iedere leeftijdscategorie bij gevoegd. Met andere woorden, het beleidsplan vormt de rode draad voor SJO ‘T Hogeland.

Samen met ouders, trainers, leiders en bestuursleden willen we zorgen voor spelplezier bij de jeugd van SJO ‘T Hogeland. Het behouden van de jeugd van beide moederverenigingen willen we eenduidig en gestructureerd laten verlopen en faciliteren. Samen met alle leden van Rood Zwart Baflo en V.V. Warffum kunnen we dit realiseren.

Tenslotte wil ik een woord van dank uitspreken aan Jan Bolt, Jan Stavenga, Cor Schierbeek, Wobbe Zwart, Joris Bos, Joey Peerbolte en Arne Rijzebol voor hun inzet om tot dit beleidsplan te komen. Zonder hun inzet hadden we dit plan niet kunnen opstellen en realiseren. Rest ons nog om een ieder op te roepen om samen de jeugd een mooie en sportieve toekomst te geven bij SJO ‘T Hogeland.

Nieuws

Voorlopige indeling seizoen 2024/2025
8 juni 2024

We hebben met de grootste zorgvuldigheid getracht deze indeling samen te stellen.   Indeling teams Sjo het Hogeland 2024-2025 jo19 1.LaurensVenhuizen 2. Thimo Postema 3. Joris Kool 4. Tygo Dopma 5. Jesse Postema 6. Gijs Kuin 7. Casper Schotanus 8. Jens Clevering 9. Anna Kooistra 10. Brian Kuipers 11. Dinant Schotanus 12. Jorrit Slob 13. […]

Lees meer
Jo11-1 kampioen 4e fase
28 mei 2024

Jo11 is afgelopen zaterdag kampioen geworden van de vierde fase. Dit leuk voetballende team is onder leiding van Klaas en Hilma ongeslagen kampioen geworden. Ze hebben een medaille ontvangen en lekker een patatje en snack gegeten in de kantine. Jongens van harte!  

Lees meer
Marum JO14-1 – SJO ’t Hogeland JO14-1 02 maart 2024
12 maart 2024

Marum JO14-1 – SJO ’t Hogeland JO14-1 02 maart 2024 Met een nagenoeg complete selectie mochten de jongens en meiden van jo-14 aantreden in Marum. Aangekomen op het complex van Marum liepen wij tegen het probleem aan wat eigenlijk het hele seizoen al speelt bij uitwedstrijden: geen kleedruimte beschikbaar voor de dames. Hierdoor viel de […]

Lees meer