SJO t’Hogeland

Vanaf het seizoen 2017-2018 worden de jeugdspelers van Rood Zwart Baflo en v.v. Warffum ondergebracht in SJO ’T Hogeland. Door het oprichten van een SJO willen beide moederverenigingen hun jeugdleden een opleiding aanbieden van de JO8 tot en met de JO19 en elk jeugdlid zoveel mogelijk op zijn of haar eigen niveau laten voetballen.

Deze samenwerking willen wij graag ondersteunen met een beleidsplan welke wordt bewaakt door het SJO bestuur en de Technische commissie. De positie van het jeugdbestuur, technische commissie, trainers en leiders en hun taken in de organisatie zijn hierin aangegeven. Tevens is er een gedeelte over de opleidings- en coachings doelstellingen voor iedere leeftijdscategorie bij gevoegd. Met andere woorden, het beleidsplan vormt de rode draad voor SJO ‘T Hogeland.

Samen met ouders, trainers, leiders en bestuursleden willen we zorgen voor spelplezier bij de jeugd van SJO ‘T Hogeland. Het behouden van de jeugd van beide moederverenigingen willen we eenduidig en gestructureerd laten verlopen en faciliteren. Samen met alle leden van Rood Zwart Baflo en V.V. Warffum kunnen we dit realiseren.

Tenslotte wil ik een woord van dank uitspreken aan Jan Bolt, Jan Stavenga, Cor Schierbeek, Wobbe Zwart, Joris Bos, Joey Peerbolte en Arne Rijzebol voor hun inzet om tot dit beleidsplan te komen. Zonder hun inzet hadden we dit plan niet kunnen opstellen en realiseren. Rest ons nog om een ieder op te roepen om samen de jeugd een mooie en sportieve toekomst te geven bij SJO ‘T Hogeland.

Nieuws

COMPETITIEINDELING SEIZOEN 2018-2019
13 juli 2018

Hier dan de competitieindeling voor het seizoen 2018-2019.

Lees meer
TEAMINDELING ONLINE
9 juli 2018

Met ingang van 9 juli 2018 staan de teamindelingen online. Indien er bij de teams iets gewijzigd of toegevoegd moet worden geef dit dan even door aan Jan Stavenga 06-12044266. Helaas is het nog niet gelukt om bij JO15-2 een trainer en leider te vinden. Indien er personen zijn die dit team wil gaan trainen […]

Lees meer
Tijdslijn overgang seizoen
13 juni 2018

Hierbij informatie over wanneer wat gaat gebeuren bij de KNVB. Klik hier om naar de tijdslijn te gaan.

Lees meer
Oudere berichten