SJO t’Hogeland

Vanaf het seizoen 2017-2018 worden de jeugdspelers van Rood Zwart Baflo en v.v. Warffum ondergebracht in SJO ’T Hogeland. Door het oprichten van een SJO willen beide moederverenigingen hun jeugdleden een opleiding aanbieden van de JO8 tot en met de JO19 en elk jeugdlid zoveel mogelijk op zijn of haar eigen niveau laten voetballen.

Deze samenwerking willen wij graag ondersteunen met een beleidsplan welke wordt bewaakt door het SJO bestuur en de Technische commissie. De positie van het jeugdbestuur, technische commissie, trainers en leiders en hun taken in de organisatie zijn hierin aangegeven. Tevens is er een gedeelte over de opleidings- en coachings doelstellingen voor iedere leeftijdscategorie bij gevoegd. Met andere woorden, het beleidsplan vormt de rode draad voor SJO ‘T Hogeland.

Samen met ouders, trainers, leiders en bestuursleden willen we zorgen voor spelplezier bij de jeugd van SJO ‘T Hogeland. Het behouden van de jeugd van beide moederverenigingen willen we eenduidig en gestructureerd laten verlopen en faciliteren. Samen met alle leden van Rood Zwart Baflo en V.V. Warffum kunnen we dit realiseren.

Tenslotte wil ik een woord van dank uitspreken aan Jan Bolt, Jan Stavenga, Cor Schierbeek, Wobbe Zwart, Joris Bos, Joey Peerbolte en Arne Rijzebol voor hun inzet om tot dit beleidsplan te komen. Zonder hun inzet hadden we dit plan niet kunnen opstellen en realiseren. Rest ons nog om een ieder op te roepen om samen de jeugd een mooie en sportieve toekomst te geven bij SJO ‘T Hogeland.

Nieuws

Vernieuwde clublijn
21 februari 2018

De clublijn is vernieuwd, om het te bekijken ga naar Clubinfo > Clublijn

Lees meer
Training JO17 donderdag 22 febr. ’18

I.v.m. de vorst is het deze week niet mogelijk op op het veld te trainen. Daarom is er voor de JO17 een training in de Op Roakeldaishal te Warffum van 19.00 – 20.00 u.  Je wordt verzocht om 18.45 u. in de hal aanwezig te zijn.

Lees meer
Kantinediensten ouders jeugdleden
20 februari 2018

Om op de zaterdagmorgen onze klanten te kunnen bedienen zijn de ouders van de jeugdleden ingedeeld voor de bardiensten in de kantine van Rood Zwart Baflo. Omdat de meeste ouders op de site van SJO kijken is het daarom hier dan ook gepubliceerd. Tevens komen de diensten ook op de app van voetbal.nl Bekijk hier […]

Lees meer