SJO t’Hogeland

Vanaf het seizoen 2017-2018 worden de jeugdspelers van Rood Zwart Baflo en v.v. Warffum ondergebracht in SJO ’T Hogeland. Door het oprichten van een SJO willen beide moederverenigingen hun jeugdleden een opleiding aanbieden van de JO8 tot en met de JO19 en elk jeugdlid zoveel mogelijk op zijn of haar eigen niveau laten voetballen.

Deze samenwerking willen wij graag ondersteunen met een beleidsplan welke wordt bewaakt door het SJO bestuur en de Technische commissie. De positie van het jeugdbestuur, technische commissie, trainers en leiders en hun taken in de organisatie zijn hierin aangegeven. Tevens is er een gedeelte over de opleidings- en coachings doelstellingen voor iedere leeftijdscategorie bij gevoegd. Met andere woorden, het beleidsplan vormt de rode draad voor SJO ‘T Hogeland.

Samen met ouders, trainers, leiders en bestuursleden willen we zorgen voor spelplezier bij de jeugd van SJO ‘T Hogeland. Het behouden van de jeugd van beide moederverenigingen willen we eenduidig en gestructureerd laten verlopen en faciliteren. Samen met alle leden van Rood Zwart Baflo en V.V. Warffum kunnen we dit realiseren.

Tenslotte wil ik een woord van dank uitspreken aan Jan Bolt, Jan Stavenga, Cor Schierbeek, Wobbe Zwart, Joris Bos, Joey Peerbolte en Arne Rijzebol voor hun inzet om tot dit beleidsplan te komen. Zonder hun inzet hadden we dit plan niet kunnen opstellen en realiseren. Rest ons nog om een ieder op te roepen om samen de jeugd een mooie en sportieve toekomst te geven bij SJO ‘T Hogeland.

Nieuws

Programma’s Zaal Winter Cup
12 december 2017

Op zaterdag 23 december ’17 gaat de Zaal Winter Cup in de sporthal te Uithuizen en Uithuizermeeden weer van start. Hieronder staan de programma’s voor de betreffende teams vermeld.

Lees meer
Trainer-Leiders bijeenkomst

Op vrijdag 15 december ’17 is er om 19.30 u. een bijeenkomst voor alle Trainers en leiders. Deze bijeenkomst zal worden gehouden in de kantine van Rood Zwart Baflo. U aanwezigheid wordt zeer op prijs gesteld. Het Bestuur SJO ’t Hogeland

Lees meer
Toernooien 17 – 18
7 december 2017

Er zijn al weer enkele toernooien vastgelegd die hieronder staan vermeld.

Lees meer