Verslag van JO11-1

SJO ’t Hogeland JO-11 1 vs SV Bedum JO-11 3

Zaterdagmorgen 24 maart was het dan weer zover, de 2e wedstrijd van het seizoen.
Helaas was Leon ziek en was Marrit gelukkig weer hersteld. We begonnen de wedstrijd goed. Er werd goed overgespeeld en dit resulteerde in een paar kansen. Helaas waren onze spitsen nog niet helemaal scherp. De sterk fluitende Eddy Berghuis had het de gehele wedstrijd erg druk met de foutief ingooiende spelertjes uit Bedum. Ook wij waren helaas niet helemaal foutloos.
Na een lekker bekertje Ranja en de complimenten van de leiders begonnen we aan de 2e helft. Ik weet niet of het met de complimenten te maken had, maar we begonnen de 2e helft wel erg zwakjes. Dit resulteerde al vrij snel in de 0-1 voorsprong voor de SV Bedum.
Gelukkig werden we weer snel wakker en onder de bezielende leiding van onze verdedigers (Kjell, Tygo en Bert) gingen we weer volop de strijd en de duels aan. Dit had ook gelijk effect op onze voorwaartsen (Max, Jorrit en Marrit). Want het was uiteindelijk een messcherpe counter wat de 1-1 bracht. Max schoot keurig de 1-1 binnen. Verder waren er in de laatste minuten nog kansen over en weer, maar gelukkig hebben wij Joris. 
Al met al een leuke spannende wedstrijd. Op naar zaterdag 7 april. Dan wacht ons een uitwedstrijd naar Oldehove

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *