Themabijeenkomst sponsoring en een winactie voor leden!

logo
​JAARPLANNING AMATEURCONVENANT FC GRONINGEN

Gedurende het voetbalseizoen worden er diverse activiteiten georganiseerd vanuit het Amateurconvenant FC Groningen. Deze activiteiten vinden plaats in het Noordlease Stadion of op locatie bij partnerverenigingen. Contactpersonen van amateurclubs ontvangen nieuwsbrieven van- en uitnodigingen voor alle activiteiten.

Noteer alvast in de agenda:

Wat                        : Themabijeenkomst
Onderwerp            : de veranderde markt van sportsponsoring! Hoe ziet sponsoring 2.0 eruit?
Wanneer               : maandag 11 december 2017
Aanvang               : 19.30 uur
Locatie                  : Noordlease Stadion

Klik hier voor de hele jaarplanning.


nov 2017
WIN-ACTIES VOOR LEDEN

FC Groningen vraagt u, als partnervereniging, vriendelijk om onderstaand artikel te plaatsen op de website en social media kanalen van uw vereniging. Het betreft een laagdrempelige winactie voor uw leden.

Artikel:

Winactie speciaal voor leden van onze vereniging!

Met regelmaat nemen wij als partnervereniging deel aan door FC Groningen georganiseerde themabijeenkomsten en kunnen leden van onze vereniging tegen een gereduceerd tarief thuiswedstrijden van FC Groningen bezoeken.

Wie wint er namens onze club twee kaarten voor FC Groningen – Vitesse op zondag 19 november? Meedoen kan door het formulier in te vullen via deze link.

Op dinsdag 14 november worden de winnaars bekend gemaakt.


​VOETBAL VAKBEURS MET GENESIS TEAMWEAR

Op 15 en 16 november 2017 vindt de Nationale Voetbal Vakbeurs plaats in Evenementenhal Gorinchem. Dit is dè beurs waar gerenommeerde bedrijven uit de sportwereld samenkomen met bestuursleden en sportambtenaren.

Genesis Teamwear
Genesis Teamwear is de partner die de relatie tussen FC Groningen en PUMA Benelux behartigt en zal dit jaar haar debuut gaan maken op deze beurs. Genesis gaat daar onder andere de nieuwe PUMA trainingslijn presenteren die met ingang van volgend seizoen in het assortiment van FC Groningen zit. Uiteraard valt er ook een grote variëteit aan wedstrijdtenues en accessoires te aanschouwen.

Graag nodigt Genesis Teamwear u uit om een bezoek te brengen aan deze beurs en in het bijzonder aan de stand van Genesis Teamwear.
Later dit kalenderjaar zal er ook speciaal voor de convenantclubs een aparte bijeenkomst worden georganiseerd, maar reden om nu alvast een bezoek te brengen aan de stand en kennis te maken met de heren van Genesis Teamwear is er zeker: van alle stand bezoekers die zich registreren, zal er één vereniging met maar liefst € 10.000,- aan gratis spullen huiswaarts keren.

Mocht u van plan zijn om op een van deze dagen de beurs inderdaad te bezoeken, dan kunt u zich hier registreren voor een gratis toegangsticket.

Heeft u in de tussengelegen periode nog dringende teamwear gerelateerde vragen, dan kunt u zich melden bij Tim Jehee van Genesis Teamwear. Tim is te bereiken via 06-23171656 of via tim@genesisteamwear.com


LogoAmaterconv20162017
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *