Geweldige Sinterklaasfeest

Voor de spelers van JO8 en JO9 was het op vrijdagavond een geweldige Sinterklaasfeest. Sinterklaas had enkele weken geleden al laten weten dat hij een bezoek aan SJO ’t Hogeland zou gaan brengen. Om 18.00 uur waren alle 14 spelers en enkele leiders en ouders aanwezig in de kantine van Rood Zwart. Eerst moesten de maagjes maar eens wat gevuld worden en werd men op patat en drinken getrakteerd. Tegen 19.00 u. was het dan zo ver nadat de twee Pieten buiten lieten weten dat ze aanwezig waren. Alle kinderen werden één voor één bij Sinterklaas geroepen en werd er door Sinterklaas die alles weet vertelde waar ze goed in waren maar ook wat eigenlijk niet kon.

Tussendoor werd er door de kinderen – Pieten en ouders nog even disco gedanst en daarna werden door de Pieten de pakjes uitgedeeld. Om 19.15 u. moest Sint en zijn Pieten weer weg om nog vele kinderen te bezoeken.

Sinterklaas liet weten dat hij vanavond echt heeft genoten en dat hij het volgend jaar weer een bezoek aan SJO ’t Hogeland zal gaan brengen.

Foto’s

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *