Finalewedstrijden JO11-1

Afgelopen zaterdag werden in de sporthal De Mencke te Uithuizen de finalewedstrijden van de Zaalwintercup gespeeld. Ook onze JO11-1 was tot de finale doorgedrongen wat op zich al een geweldige prestatie is. Het team van Jaap Jan Slob en Tjasse Dopma waren 4e in de poulewedstrijden geworden. Om 13.55 u. was de eerste wedstrijd tegen Noordpool 1, in de poulewedstrijden heeft JO11-1 hier ook al tegen gespeeld en deze wedstrijd werd met 4 – 0 verloren. Maar een finalewedstrijd is toch anders, beetje meer spanning. Maar dat viel bij ons wel mee en men ging volop in de aanval en men kreeg dan ook enkele kansjes om te scoren. Toch was het Noordpool die de openingstreffer scoorde en zelfs uitliep naar een 3 – 0 voorsprong. Eén van de fouten die wij maakten was dat enkele spelers dachten dat ze op gras speelden en te vaak een sliding maakten zodat je al verslagen bent en dan meer tijd nodig hebt om weer aan het spel deel te nemen, maar men heeft hier zeker van geleerd en ook coach Jaap Jan bleef er maar op hameren geen slidings te maken. Maar met nog 8 miniten op het scorebord kwam men formidabel terug op 3 – 2. Helaas was de tijd tekort om er een gelijkspel uit te slepen want dan moesten er strafschoppen genomen worden.

De tweede wedstrijd moest JO11-1 het opnemen tegen Poolster JO11-1. Men kwam een beetje ongelukkig op een achterstand, maar men bleef zich inzetten om en dat resulteerde toch in een doelpunt (1-1). Het leek er op dat  SJO hun alle kruit hadden verschoten in de wedstrijd tegen Noordpool want het ging niet zo soepeltjes meer en uiteindelijk won Poolster deze wedstrijd met 3 – 1 zodat SJO JO11-1 op de 4e plaats eindigde.

Ook werden er bekers uitgedeeld voor de clubklassement. In totaal deden 7 verenigingen aan dit toernooi mee en SJO ’t Hogeland eindigde op de 7e plaats en mocht de jongste speler van JO11 deze dan ook in ontvangst nemen. Zo kunnen we de eerste bekers van SJO ’t Hogeland in de kast zetten.

Voor alle spelers en leiders een prachtige resultaat.

 

 

 

 

 

Klik hier om de foto’s te bekijken

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *