Baldadige jeugd op sportpark

ZO JAMMER HÉ


Sinds vorige week vernamen wij dat er zich ’s avonds een groep jongeren op het sportpark aanwezig is en dan niet om een balletje te trappen. Nee, men hangt rond of zit in de dug outs, sigaretten roken en de peuken achterlaten, en het ergste is dat men overgaat tot vernielingen. Het schommelpaardje voor de kleintjes zijn de handvatten er van afgebroken, en een houder voor een reclamebord vernield. Sorry, maar dit gaat echt te ver !!!  We begrijpen allemaal dat de jeugd weer naar school wil, weer wil gaan sporten, en er is niets op tegen dat er op het trainingsveld een balletje getrapt wordt maar dan wel volgens de voorschriften van de RIVM, houdt 1,5 m afstand.

Op enkele avonden is deze groep weggestuurd maar blijkbaar dringt het niet door dat een samenscholing verboden is en de boete die hier op staat is niet mals.

Daarom doen we ook een beroep op de leden dat indien men een groep ziet die niet de bedoeling hebben om een balletje te trappen om ze er op aan te spreken waar ze mee bezig zijn.

De komende weken zal er regelmatig gecontroleerd worden wie andere plannen heeft dan een balletje te trappen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *